Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Un barbat si-a recuperat geanta pierduta, in care erau 15.000 de lei, cu sprijinul jandarmilor nasaudeni.

In aceasta dimineata la ora 07.40, un barbat din orasul Nasaud si-a condus copilul la scoala iar masina a parcat-o in zona sediului Sectiei de Jandarmi Nasaud. In graba, acestuia i-a cazut geanta din masina si a observat acest lucru abia in jurul orei 09.00, cand a revenit la sediul Jandarmeriei pentru a solicita verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru a afla ce s-a intamplat cu geanta.

            Jandarmii au trecut la verificarea imaginilor si au depistat o masina de taxi care a oprit imediat dupa caderea gentii, taximetristul fiind cel care a ridicat geanta de jos, la cateva minute dupa ce aceasta a cazut langa masina, din greseala, in momentul coborarii copilului de pe bancheta din spate. Dupa vizionarea imaginilor, o patrula de Jandarmerie a pornit in cautarea taximetristului identificat pe filmari.

           Cel in cauza a fost gasit de catre jandarmi si a declarat ca intentiona sa predea banii Politiei pe parcursul acestei zile. Barbatul si-a recuperat integral suma de bani si toate bunurile din geanta pierduta si a multumit jandarmilor pentru sprijin si solicitudine in gasirea acestora.

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii3654 vizualizări09 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0