Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Sanctiuni silvice de 10.000 de lei aplicate de jandarmi in zona Ocolului Silvic Josenii Bargaului.

In ultimele 24 de ore jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au executat o actiune specifica pe linie silvica, in cooperare cu lucratori din cadrul ocolului Silvic Josenii Bargaului. Actiunea a avut loc pe Valea Strambii, in zona localitatii Josenii Bargaului. Au fost depistati doi barbati care transportau cu atelaje hipo material lemnos fara a indeplini si conditiile prevazute de legislatia legala in vigoare. Au fost aplicate sanctiuni in valoare de 10.000 lei, pentru transport de masa lemnoasa fara aviz de insotire sau documentele comunitare echivalente acestora, prevazute de normele privind circulatia materialelor lemnoase in vigoare, conform prevederilor legii 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 19, lit. b. De asemenea s-a dispus si ridicarea in vederea confiscarii a materialului lemnos transportat.

             Astfel de actiuni vor fi organizate pe toata perioada sezonului rece, pentru depistarea taierilor si transportului ilegal de material lemnos pe raza judetului.

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3528 vizualizări15 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0