Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Jandarmii bistriteni in mijlocul cetatenilor de Ziua Nationala in An Centenar!

Jandarmii bistriteni vor fi prezenti sambata, 1 decembrie a.c., in municipiul Bistrita si in localitatile Nasaud, Beclean si Prundu-Bargaului, unde se vor desfasura activitati dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei, avand ca misiune asigurarea masurilor de ordine publica si a sigurantei spectatorilor.

        Ca de fiecare data, cu ocazia sarbatoririi actului istoric infaptuit la 1 Decembrie 1918, Jandarmeria Bistrita-Nasaud are un rol important in asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica, pe timpul desfasurarii activitatilor omagiale planificate de reprezentantii Ministerului Apararii Nationale si de autoritatile locale si judetene.

        Se vor avea in vedere manifestarile la care se asteapta o mare afluenta a publicului, in acest sens, echipajele de Jandarmerie vor fi prezente in strada, acolo unde vor avea loc depuneri de coroane, manifestari religioase si cultural-artistice dedicate Zilei Nationale.

         Jandarmii bistriteni vor participa si la ceremonia militara din an centenar in blocul de defilare din municipiul Bistrita, cu o parte din tehnica auto de interventie, cainii de serviciu si cu un detasament de defilare.

         In scopul preintampinarii aparitiei unor evenimente sau incidente nedorite, Jandarmeria recomanda tuturor participantilor la manifestarile de 1 Decembrie:

-        sa se conformeze indicatiilor organizatorilor si fortelor de ordine;

-         sa aiba un comportament civilizat;

-         sa nu aiba asupra lor arme de orice fel, artificii sau petarde;

-         sa semnaleze prompt orice comportament contrar normelor legale de convietuire sociala;

-        sa acorde o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale (genti, posete, bagaje etc.) si sa evite pe cat posibil sa aiba la vedere obiecte de valoare care pot atrage atentia.

-        pentru evitarea unor situatii neplacute parintilor sau insotitorilor li se recomanda sa supravegheze indeaproape comportamentul copiilor;

-        totodata, jandarmii solicita tuturor participantilor sa nu depaseasca limitele decentei comportamentale;

-         sa nu forteze cordoanele de ordine constituite;

          Pentru orice problema intampinata la aceste manifestari, jandarmii indica participantilor sa recurga doar la modalitati legale pentru rezolvarea eventualelor divergente, prin solicitarea sprijinului echipajelor de Jandarmerie prezente la aceasta sarbatoare sau apelarea Numarului Unic pentru Apeluri de Urgenta 112.

          Cu ocazia marcarii a 100 de ani de la implinirea celei mai puternice aspiratii nationale, aceea de a fi cu totii impreuna in aceeasi tara, conducerea Jandarmeriei Bistrita-Nasaud ureaza un sincer La multi ani, romanilor!

La multi ani, ROMANIA!

 
 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii3367 vizualizări30 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0