Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Jandarmii bistriteni din nou in mijlocul elevilor.

Cea mai recenta activitate preventiva a jandarmilor bistriteni a avut loc in cadrul programului de prevenire a violentei in scoli intitulat: "Scoala in siguranta!", cu elevi din clasele a IX- a , respectiv a XII- a de la Liceul Tehnologic Agricol Bistrita.

             Avand in vedere necesitatea prevenirii situatiilor de risc in zona institutiilor de invatamant preuniversitar, in scopul cresterii gradului de siguranta a elevilor si personalului didactic, cadrele Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul Jandarmeriei bistritene au fost prezente luni, 18 martie a.c., in mijlocul elevilor.  

            Acestora le-au fost prezentate teme de interes pe linia prevenirii faptelor de natura antisociala in unitatile de invatamant si le-au fost impartite pliante cu recomandari privind respectarea legii in orice situatie, atat in curtea liceului cat si in timpul liber.

              Astfel de activitati vor continua pe tot parcursul anului de invatamant.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii3143 vizualizări19 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0