Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Marti la cofetarie...vineri la bar !

Tanar de 27 ani depistat de jandarmi la Nasaud dupa ce a sustras bani dintr-un bar. Vineri, 16 august a.c., jandarmii au depistat un tanar care sustrase o suma de bani dintr-un local. Acesta se afla in interiorul localului in timp ce barmanul iesise sa serveasca clientii pe terasa. In acest timp, faptuitorul s-a strecurat dupa tejghea de unde a sustras o suma de bani.

          Tanarul are 27 de ani si locuieste intr-o localitate din apropierea orasului Bistrita iar marti, 13 august a.c., dupa ce a refuzat sa achite nota de plata dupa o consumatie intr-o cofetarie, i-a adresat vanzatoarei cuvinte si expresii jignitoare, dupa care a fugit. Vanzatoarea a apelat imediat Numarul Unic 112 iar jandarmii ajunsi la fata locului au obtinut informatii cu privire la semnalmentele acestuia si l-au depistat la cateva strazi distanta, fiind sanctionat la acel moment de catre jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie Nasaud.

          Vineri seara acestia l-au revazut pe terasa unui bar si l-au intrebat daca de aceasta data are cu ce sa achite nota de plata. Tanarul, a ezitat putin iar jandarmii intuisera deja ca acesta nu avea bani. In acelasi timp, barmanul a observat ca ii lipseau banii dintr-un sertar aflat dupa tejghea la care, in mod normal nu avea nimeni acces.

           La verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din interiorul localului, s-a constatat ca banuiala oamenilor legii se adeverise - tanarul in cauza sustrase banii.

           Pe numele acestuia jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform, art. 228 Cod Penal, acte care vor fi transmise catre Politia orasului Nasaud pentru continuarea cercetarilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii3150 vizualizări18 august 2019
rss 2.0
rss 2.0