Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Sanctiuni ale jandarmilor de aproape 4.000 de lei la sfarsit de saptamana!

In ultimele 48 de ore, jandarmii au aplicat amenzi in valoare de 3.780 lei si 12 avertismente scrise. Abaterile sanctionate sunt legate de nerespectarea prevederilor nr. 61 din 1991, republicata, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Astfel au fost sanctionate urmatoarele fapte: proferarea de injurii si expresii jignitoare, provocarea unor scandaluri, consumul de alcool in spatiul public neamenajat, refuzul declinarii identitatii si tulburarea linistii publice prin strigate si larma.

 

Misiuni de asigurare a ordinii publice

Luni 20 si marti 21 septembrie 2010, jandarmii vor fi prezenti si la Lechinta, unde vor fi asigurate masurile de ordine publica cu ocazia zilelor comunei.

Pana in data de 22 septembrie 2010, continua actiunile cuprinse in cadrul "Saptamanii Europene a Mobilitatii" la care jandarmii bistriteni vor fi prezenti pentru asigurarea masurilor de ordine publica.

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii3164 vizualizări20 septembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0