Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Zara si Dona cele mai indragite prezente din cadrul Atelierelor de Vara Sotron.

Chiar daca este inca vacanta, copiii au parte de educatie preventiva chiar in curtea scolii in cadrul Atelierelor de Vara Sotron. Acest program este un modul educational creat si sustinut de Asociatia pentru Educatie Timpurie OvidiuRo.  

          La fiecare editie este adus un invitat special cu scopul de a oferi celor mici un model, altul decat ceea ce exista in comunitatea din care fac parte copiii.

          De aceasta data, jandarmii bistriteni au fost invitatii celor care au participat la activitatile organizate in localitatea Mariselu. Zara si Dona au strans toate aplauzele micutilor care s-au aratat incantati de exercitiile prezentate. 

          In fiecare comunitate atelierele sunt organizate de profesori pentru invatamant prescolar care s-au oferit voluntar sa desfasoare sesiuni zilnice in gradinita si au participat la unul din training-urile regionale organizate de OvidiuRo. Aceste ateliere se adreseaza copiilor proveniti din medii defavorizate care nu au frecventat gradinita sau care au frecventat-o sporadic.


Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii3255 vizualizări22 august 2019
rss 2.0
rss 2.0