Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Ziua Armatei Romaniei in scoli la Colegiul National "Andrei Muresanu".

Cu mic cu mare, elevii Colegiului National "Andrei Muresanu" s-au intalnit cu militari din cadrul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" si reprezentanti ai Centrului Militar Judetean Bistrita-Nasaud, in ultima zi a programului "Ziua Armatei Romaniei in scoli" in garnizoana Bistrita.


Elevii caporali Ana Hoza si Vasile Seretan au fost reprezentantii Colegiului National Militar "Stefan cel Mare" din Campulung Moldovenesc, iar studentul sergent Alexandru Rus a reprezenat Academia Navala "Mircea cel Batran". In urma sesiunilor interactive de intrebari si raspunsuri, feedback-ul a fost excelent.


Nu au lipsit expunerile privind semnificatia Zilei de 25 Octombrie, filme de prezentare a misiunilor internationale executate in diferite teatre de operatii, precum si standurile cu principalele categorii de armament si echipament din dotarea militarilor brigazii, pe care elevii le-au testat si probat, plini de energie si curiozitate.


Elevii din clasele terminale au primit informatii despre modalitatile de accedere in institutiile militare de invatamant si au aflat mai multe despre viata militara.


Text: Andreea Muresan

Foto: Florin Petrut 
   Cu respect,   OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE AL BRIGAZII 81 MECANIZATA
                "General GRIGORE BALAN"

           Capitan 

        Andreea-Maria MURESAN


0 comentarii3192 vizualizări24 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0