Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
SPECTACOL DE GALA CU OCAZIA ZILEI VETERANILOR.

Seria activitatilor organizate cu prilejul Zilei Veteranilor din teatrele de operatii, in garnizoana Bistrita, a continuat luni, 11 noiembrie, cu un spectacol aniversar, la Cercul Militar Bistrita.


Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului National al Romaniei intr-un cadru solemn, dupa care, toti cei prezenti au pastrat un moment de reculegere in memoria eroilor Armatei Romaniei cazuti in teatrele de operatii.


Loctiitorul comandantului marii unitati, colonelul doctor Ioan-Marian Cristurean s-a adresat camarazilor veterani, exprindu-si aprecierea si indemnandu-i pe acestia sa promoveze in continuare traditiile de lupta ale marii unitati si valorile militare si nationale, iar in incheierea
alocutiunii a multumit tuturor pentru prezenta a si a asigurat familiile veteranilor si eroilor de intregul sprijin.


Spectacolul artistic propus de Muzica Militara a garnizoanei si Corul Batalionului 812 Infanterie, a incantat publicul numeros cu o serie de marsuri militare consacrate, iar solistele Simona Pop Labis si Nicoleta Pop au interpretat cele mai frumoase cantece populare patriotice din
folclorul romanesc.


  Text: Andreea Maria Muresan;

  Foto: Florin Petrut


   Cu respect,

   OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE AL BRIGAZII 81 MECANIZATA
                "General GRIGORE BALAN"

           Capitan Andreea-Maria MURESAN

0 comentarii2758 vizualizări13 noiembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0