Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
86 de tineri s-au inscris pentru admiterea la scolile militare de subofiteri de jandarmi.

Perioada de depunere a cererilor de inscrierilor s-a incheiat iar candidatii trebuie sa depuna dosarul complet pana la data de 12 decembrie a.c.. Unitatile de invatamant care pregatesc viitorii subofiteri jandarmi au scos la concurs un numar de 360 de locuri la cele doua scoli de subofiteri. (Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi "Petru Rares" - Falticeni - 170  locuri Jandarmeria Romana -  din care 5 locuri IGAv si 15 locuri S.I.E., respectiv Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" - Dragasani - 190 locuri Jandarmeria Romana - din care 5 locuri IGAv si 35 locuri S.I.E.).

La ambele unitati de invatamant postliceal cate 3 locuri sunt pentru romi, respectiv cate doua pentru minoritati. 

Probele eliminatorii sunt vizita medicala, testul psihologic si probele de aptitudini fizice. Perioada in care se va efectua vizita medicala si testul psihologic va fi stabilita dupa finalizarea perioadei de inscriere.

Tematica si bibliografia de concurs, etapele de inscriere a candidatilor si planificarea probelor de concurs se afiseaza pe site-ul oficial al fiecarei unitati de invatamant.

Evaluarea psihologica va avea loc duminica, 24 noiembrie 2019, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, de la ora 08.30. Candidatii trebuie sa fie prezenti de la ora 08.00 si vor avea asupra lor actul de identitate si pix cu pasta de culoare albastra. Nu este permis accesul cu bagaje sau cu telefon mobil.

Examenul se va desfasura in perioada 10-23 ianuarie 2020 (seria de elevi februarie-decembrie 2020).

        Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud - Biroul Resurse Umane sau pe site-ul institutiei: www.jandarmeriabistrita.ro.

 

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2660 vizualizări18 noiembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0