Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Jandarmi pentru o zi !

Jandarmii bistriteni au fost gazdele a 9 elevi de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Bistrita, care au ales sa petreaca o zi in compania cadrelor militare din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud. Miercuri, 20 noiembrie a.c., cei 9 elevi au aflat mai multe despre activitatea desfasurata de jandarmi si despre misiunile acestora in sprijinul comunitatii. Activitatea a fost organizata in cadrul proiectului educativ Terre des homes - Ziua Stafetei 2019.

          Elevii si-au exprimat dorinta de a deveni jandarmi, ca urmare au petrecut cateva ore in mijlocul oamenilor legii pentru a vedea daca au ales bine viitoarea meserie. Acestia au fost familiarizati cu principalele misiuni ale jandarmilor, au imbracat o parte din echipamentul de interventie si au efectuat un tur al unitatii.

          La finalul activitatii, elevii s-au aratat incantati de timpul petrecut alaturi de jandarmi si au declarat ca doresc in continuare sa le devina colegi.

            La finalul intalnirii le-a fost inmanata cate o diploma pentru interesul manifestat fata de institutia Jandarmeriei si misiunile pe care aceasta le desfasoara zilnic pentru linistea cetatenilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii3136 vizualizări20 noiembrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0