Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Simpozion de teologie si asistenta sociala in mediul penitenciar.

Miercuri, 27 noiembrie 2019, incepand cu ora 09.30, in Aula Extensiei din municipiul Bistrita a Universitatii Babes-Bolyai, strada Andrei Muresanu, nr. 3-5, va avea loc Simpozionul de teologie si asistenta sociala in mediul penitenciar, editia I, cu tema Pastoratia si Asistenta Sociala in penitenciare.

In cadrul simpozionului, vor fi discutate aspecte care isi propun sa consolideze conexiunile dintre biserica si asistenta sociala, sa evidentieze legatura dintre teorie si  abordarea in practica a asistentei moral-religioase si sociale a persoanelor private de libertate, precum si consolidarea relatiilor dintre sistemul penitenciar si societatea civila, reprezentata de membrii comunitatii stiintifice si specialistii care activeaza in cele doua domenii, la nivelul comunitatii locale.

          Evenimentul este organizat de Penitenciarul Bistrita in colaborare cu Facultatea de Teologie Ortodoxa Cluj-Napoca, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala Cluj-Napoca, Colegiul National al Asistentilor Sociali - structura teritoriala Cluj si Biblioteca Judeteana George Cosbuc Bistrita-Nasaud.

Pentru informatii suplimentare, desemnam ca persoana de contact pe d-nul comisar sef de politie penitenciara Ioan - Macedon HOGNOGI, Sef Serviciu Educatie si Asistenta Psihosociala, telefon 0263/238175, telefon mobil 0751281013, fax 0263/234439, e-mail ioan.hognogi@anp.gov.ro.

 

 

Comisar sef de politie penitenciara Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

PENITENCIARUL BISTRITA

 

 

0 comentarii2674 vizualizări26 noiembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0