Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Inscrieri pentru colegiile nationale militare si institutiile de invatamant universitar militar.

Sunteti in ultimul an de scoala generala/liceu sau aveti diploma de bacalaureat si urmeaza sa impliniti cel mult 28 de ani in 2020? Venim cu o veste buna pentru voi!

Ministerul Apararii Nationale prin intermediul Centrului Militar Judetean Bistrita-Nasaud a inceput inscrierile pentru colegiile nationale militare, institutiile de invatamant universitar militar (academiile militare) si pentru scolile militare de maistri militari si subofiteri.

Perioadele de inscriere sunt urmatoarele:

 - 09.12.2019 - 31.01.2020 - pentru colegiile nationale militare;
 - 09.12.2019 - 14.02.2020 - pentru institutiile de invatamant superior militar (academii), precum si pentru invatamantul postliceal militar (scolile militare de maistri militari si subofiteri).

Incepand din data de 06.01.2020, candidatii inscrisi vor putea sustine probele de selectie, pe baza planificarii efectuate de biroul informare-recrutare, in cadrul centrului zonal de selectie si orientare din Campulung Moldovenesc.

            Candidatii declarati "Admis" la selectia aptitudinala generala vor efectua vizita medical la Spitalul Militar din Cluj Napoca, iar cei declarati "Apt", daca este cazul, in functie de optiuni (marina, aviatie-naviganti), vor fi planificati pentru evaluarea medicala si/sau psihologica a aptitudinilor speciale.

Candidatii care au promovat toate aceste probe eliminatorii vor intocmi dosarul de candidat, la biroul informare-recrutare, si se vor prezenta la concursul de admitere.

Toti cei interesati trebuie sa se prezinte la biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judetean Bistrita-Nasaud, cu actul de identitate (cu domiciliul in judet ).
Candidatii minori vor fi insotiti de unul dintre parinti (reprezentant legal, dupa caz).

Personalul biroului informare-recrutare va va oferi toate informatiile disponibile, certe, din momentul respectiv, va va consilia si indruma pe tot parcursul procesului de recrutare.


            Pentru mai multe detalii va puteti adresa Centrului Militar Judetean Bistrita-Nasaud situat in Bistrita, B-dul Republicii Nr. 3-5 sau la tel. 0263211271.

 Cu respect,

Maior Apetrei Marius.

0 comentarii3157 vizualizări11 decembrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0