Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Transport de brazi de Craciun nemarcati - depistat de jandarmi.

Sambata noaptea, jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita, au executat o actiune punctuala pe linie silvica, pentru prevenirea, combaterea taierilor si transportului ilegal de material lemnos si de pomi de Craciun. 

              Pe raza Ocolului Silvic Dealu Negru, in localitatea Budacu de Sus a fost depistat un barbat care patrunsese in fondul forestier cu un autovehicul, fara acordul proprietarului. De asemenea, a fost depistat un transport de pomi de Craciun nemarcati, conform prevederilor legale in vigoare, respectiv transport de material lemnos, fara documente legale de provenienta, la intrarea in localitatea Sebis.

                Au fost aplicate sanctiuni pentru transport de material lemnos fara aviz, transport de pomi de Craciun nemarcati, respectiv patrunderea in fondul forestier cu un autovehicul, fara acordul proprietarului. Materialul lemnos (1,5 metri cubi), a fost ridicat in vederea confiscarii si a fost predat in custodie organelor silvice competente. Totodata, au fost aplicate doua avertismente scrise si pentru lipsa imprejmuirii unui depozit si a instalatiilor de prelucrare a materialului lemnos.

           Pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public, au fost aplicate doua sanctiuni conform Hotararii de Consiliu Local nr. 153 din 2009.

            Tot la acest sfarsit de saptamana, au fost aplicate sanctiuni pentru provocarea si participarea efectiva la scandal, tulburarea ordinii publice, apelarea la mila publicului, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare si pentru comercializarea de produse in alte locuri decat cele amenajate.

            Totalul sanctiunilor se ridica la 5.995 lei.

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2884 vizualizări16 decembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0