Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Parfumuri contrafacute oferite spre comercializare - depistate de jandarmi in Bistrita.

Aveti grija de unde procurati cadourile pentru cei dragi in preajma Craciunului! Un barbat de 41 de ani din judetul Galati, a fost depistat miercuri de catre jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita, in timp ce oferea spre comercializare mai multe tipuri de parfumuri contrafacute.

          Acesta se afla in parcarea unui hipermarket din municipiu, iar cele 13 parfumuri aveau marca si culoare similare cu marci originale.

           Jandarmii au intocmit pe numele barbatului actele de sesizare pentru infractiunea  de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare, acte care au fost predate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

          Tot miercuri, jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie Nasaud au intocmit actele de sesizare pe numele a doi minori (16 si 14 ani) din localitate, care au incercat sa sustraga doua perechi de blugi dintr-un magazin de pe strada Garii nr. 2.

           Actele de sesizare sunt intocmite pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal si vor fi inaintate Politiei orasului Nasaud, pentru continuarea cercetarilor.

 

 

            Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3220 vizualizări19 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0