Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Jandarmii bistriteni - mesagerii Mosului .

Jandarmii bistriteni - mesagerii Mosului pentru cele 4 familii care au ramas fara case in localitatea Sant - cu 2 luni inainte de Craciun si pentru o familie nevoiasa cu 8 copii din Dumitra. In urma cu aproape 2 luni, a avut loc un incediu in urma caruia 4 familii din localitatea Sant au ramas fara case, acestea fiind mistuite de flacari in totalitate.  Oamenii au ramas fara case si fara bunurile adunate o viata. Pana acum autoritatile le-au asigurat prin diversi sponsori bunurile de prima necesitate ca urmare toate cele 4 familii au inceput sa isi reconstruiasca casele. In prezent se doreste finalizarea acoperisurilor, montarea de ferestre si trecerea la amenajarea interioarelor.

           Cea mai mare nevoie pe care o au acum sunt fondurile fara de care nu vor putea continua lucrarile, ca urmare jandarmii le-au oferit si o suma de bani care sa le fie de ajutor pentru lucrarile care se deruleaza in aceasta perioada dar si imbracaminte de sezon si alimente.

           Totodata, jandarmii bistriteni alaturi de trei familii cu suflet din Bistrita, s-au mobilizat si pentru sprijinirea unei familii nevoiase din Dumitra. Cei doi soti au de pregatit masa zilnic pentru cei 8 copii, cu varste cuprinse intre 1,6 luni si 17 ani. Acestora le-am adus putina bucurie in pragul Craciunului, odata cu toate bunurile donate: imbracaminte si incaltaminte adecvate sezonului rece, electrocasnice, alimente si jucarii.

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2870 vizualizări20 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0