Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Jandarmeria bistriteana se pregateste pentru noul sezon competitional.

Reprezentantii institutiilor publice cu responsabilitati pe linia prevenirii si combaterii violentei in sport s-au intalnit la sediul Jandarmeriei Bistrita-Nasaud, premergator debutului returului sezonului competitional. Scopul intalnirii initiate de catre Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, a fost discutarea aspectelor privind respectarea conditiilor de siguranta pentru desfasurarea competitiilor sportive in Sala Polivalenta Bistrita, schimbul de date de interes, informarea reciproca cu aspecte de noutate, dar si stabilirea modalitatatilor si canalelor de cooperare. Totodata, scopul acestei intalniri de lucru a presupus stabilirea si operationalizarea procedurilor de lucru in noul sezon competitional. (in conformitate cu prevederile legii nr. 4 din 2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive)

        Au fost invitati la dialog: reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean B.-N., ai Politiei Municipiului Bistrita, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita al judetului B.-N., Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrita-Nasaud, Directiei Judetene pentru Tineret si Sport B.-N., ai Politiei Locale Bistrita, respectiv cei ai societatii Paza si Protectie B.-N.

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2996 vizualizări04 februarie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0