Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
60 de perechi de incaltaminte confiscate de jandarmi in piata din orasul Nasaud.

Jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie Nasaud, au depistat pe timpul unei actiuni specifice organizate in Piata din orasul Nasaud, 60 de perechi de incaltaminte de sezon - second hand, expuse spre comercializare, fara respecta rea reglementarilor legale in vigoare.

Cei doi comercianti nu au putut prezenta documentele de provenienta pentru cele 60 de perechi de incaltaminte, conform prevederilor legale in vigoare. (Legea nr. 12 din 1990, art.1, lit.e)  Ca urmare produsele au fost confiscate, comerciantii fiind sanctionati cu 1.000 de lei amenda (cate 500 de lei fiecare).

Valoarea produselor este de 600 lei. 

Astfel de actiuni specifice sunt organizate permanent in aria de competenta pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

 

 

 

A ales produsele de pe rafturi si a uitat sa mai treaca pe la casa de marcat - acum s-a ales cu un dosar penal

           Jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie Nasaud au intocmit actele de sesizare pe numele unei femei, care a sustras mai multe produse nealimentare si jucarii de pe rafturile unui supermarket. Aceasta a iesit din incinta magazinului, trecand de casele de marcat, fara sa achite produsele luate de pe rafturi.

        Ca urmare, jandarmii au intocmit pe numele acesteia actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost inaintate Politiei Bistrita, pentru continuarea cercetarilor.

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3101 vizualizări07 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0