Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Cinste si recunostinta veteranilor!

100 de ani de viata, 100 de ani de istorie! LA MULTI ANI! veteranului de razboi, sublocotenent (r) Teodor Avram la implinirea varstei de 100 de ani!
Venerabilul veteran a fost sarbatorit joi, 20 februarie, in localitatea Chiuza, si a avut alaturi familia si prietenii, precum si reprezentanti ai Institutiei Prefectului, ai Brigazii 81 Mecanizata, ai Centrului Militar Judetean Bistrita-Nasaud, ai Asociatilor de Veterani din judet, ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi si de Politie.

In cadrul activitatii domnul sublocotenent (r) Teodor Avram a primit din partea militarilor Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" o diploma de multumire si o placheta aniversara, in semn de apreciere si profunda recunostinta pentru sacrificiul si faptele de arme din al
Doilea Razboi Mondial.


Toti cei prezenti au asistat la o lectie de istorie emotionanta, prin rememorarea momentelor petrecute de veteranul de razboi in timpul celei de-a doua conflagratii mondiale pe frontul est si in timpul celor 4 ani petrecuti ca prizonier de razboi, cand a venit pe jos din Siberia si a
trecut fluviul Tisa, pentru a ajunge acasa.

Noi militarii nu ne uitam #Veteranii si suntem  profund recunoscatori pentru ca suntem aici si acum, datorita eroilor neamului romanesc care au luptat vitejeste  pentru patrie!


Text: Andreea Muresan
Foto: Cosbuc Ionela 
   Cu respect,   OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE AL BRIGAZII 81 MECANIZATA
                "General GRIGORE BALAN"
   Capitan
               Andreea-Maria MURESAN
0 comentarii3206 vizualizări21 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0