Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Zara si Dona - Ultima misiune !

Zara, Dona, Sasa si Linda sunt patru dintre cele mai indragite jandarmerite. Nu au lipsit niciodata de la intalnirile cu elevii, de la misiunile de ordine publica sau de la parada militara organizata an de an de ziua nationala.

             Sunt foarte admirate si indragite atunci cand isi asculta conductorii, urmarindu-i atent cu privirea in asteptarea de noi comenzi.

             Pe Zara si pe Dona le-ati putut admira pentru ultima oara la parada militara organizata de 1 decembrie 2019.

              Zara, la cei aproape 9 ani ai sai, va fi retrasa din activitate la implinirea limitei de varsta iar Dona la aproape 7 ani, din motive medicale.

             Antrenamentele zilnice avute in toti acesti ani, i-au facut pe conductorii lor sa le considere membri ai familiei si ca urmare in perioada urmatoare vor ramane alaturi de cei care le-au avut ca parteneri de nadejde in toti acesti ani, conductorii lor: plt. maj. Paul Gabor, respectiv plt. adj. Alin Peterlin, au ales sa le adopte si sa le ingrijeasca in continuare in familiile proprii.

 

         Informatii suplimentare:

          1. Zara (Ogeva) - caine de patrulare-interventie, data nasterii: 19.09.2011, conductor caine - plt. maj. Paul Gabor;

          2. Dona (Rabaxa) - caine de patrulare-interventie, data nasterii: 09.10.2013, conductor caine - plt. adj. Alin Peterlin;

          In cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud isi continua activitatea Sasa (Roza - caine de patrulare-interventie, data nasterii: 16.08.2013) si Linda (Rebaha- caine de cautare-salvare in mediul natural, data nasterii: 02.12.2013)

 

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3255 vizualizări03 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0