Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Au fost efectuate 1175 de verificari la persoane aflate in izolare, in 681 de locatii.

In ultimele 24 de ore, pe raza judetului nostru, au fost angrenati in activitati specifice 242 de politisti, 100 de jandarmi si 42 de politisti locali, impreuna cu militari ai Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN".

Politistii au desfasurat misiuni pentru verificarea si depistarea persoanelor care se sustrag masurilor de izolare sau carantina, pentru fluidizarea circulatiei, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto. Astfel, au fost efectuate 1175 de verificari la persoane aflate in izolare, in 681 de locatii, iar cu ocazia controalelor efectuate nu au fost constatate nereguli.

De asemenea, 478 de societati comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdictiilor stabilite pe perioada starii de urgenta. Pentru neregulile depistate, doua societati comerciale au fost sanctionate conform Legii 12/1990, cuantumul total al amenzilor fiind de 20.000 de lei.

Pentru nerespectarea ordonantelor militare, politistii au aplicat alte 92 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 140.000 de lei, unor persoane care nu au respectat reglementarile care privesc restrictiile de circulatie impuse persoanelor.

Jandarmii au verificat 421 persoane, aflate in 102 de locatii, din 43 de localitati, pentru monitorizarea prezentei la domiciliu a acestora. Totodata, acestia au desfasurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonantei Militare nr.3, privind circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei, ocazie cu care au aplicat 9 de sanctiuni contraventionale in valoare de 30.000 de lei. In ultimele 24 de ore, jandarmii au executat mai multe actiuni de verificare privind circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei, in zona pietelor. Au fost verificati comerciantii si producatorii agricoli aflati in pietele agroalimentare.

Fortele de ordine continua misiunile de paza si protectie la centrele de carantinare, actiunile specifice de patrulare in zona centrelor comerciale, a hipermaketurilor, a famaciilor si in special in zonele in care cetatenii se deplaseaza frecvent pentru aprovizionare. Pe parcursul misiunilor preventive si de informare desfasurate, sunt transmise mesaje audio catre cetateni cu privire la necesitatea respectarii masurilor prevazute de ordonantele militare.

*Politistii din structurile si subunitatile din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean bistritean, in colaborare cu Inspectoratul Judetean de Jandarmi "Gelu Voievod", reprezentanti ai Politiilor locale si militari din cadrul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" continua activitatile de verificare a persoanelor, pentru prevenirea raspandirii virusului COVID-19.

0 comentarii2961 vizualizări16 aprilie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0