Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
S-au verificat 615 persoane aflate in izolare, nefiind constatate nereguli.

In ultimele 24 de ore, pe raza judetului nostru, au fost angrenati in activitati specifice 200 politisti, 107 jandarmi si 35 de politisti locali, impreuna cu militari ai Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN".
Politistii au actionat pentru verificarea si depistarea persoanelor care se sustrag masurilor de izolare sau carantina, pentru fluidizarea circulatiei, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto. Astfel, au verificat 615 persoane aflate in izolare, nefiind constatate nereguli. De asemenea, 195 de societati comerciale si 79 de persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdictiilor stabilite pe perioada starii de urgenta. 
Pentru nerespectarea ordonantelor militare, politistii au aplicat alte 79 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 144.000 de lei, unor persoane care nu au respectat reglementarile care privesc restrictiile de circulatie impuse persoanelor.
Jandarmii au verificat 417 persoane, aflate in 93 de locatii, din 30 de localitati, pentru monitorizarea prezentei la domiciliu a acestora. Totodata, acestia au desfasurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonantei Militare nr.3, privind circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei, ocazie cu care au aplicat 18 de sanctiuni contraventionale in valoare de 22.000 de lei. 

***Reamintim tuturor cetatenilor ca nerespectarea legislatiei in vigoare atrage sanctiuni si, foarte important, necunoasterea legii nu poate fi invocata ca scuza. Tocmai de aceea, recomandam sa luati in considerare doar informatiile din surse oficiale.

0 comentarii2870 vizualizări19 aprilie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0