Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Jandarmii continua actiunile preventiv-informative.

Jandarmii continua actiunile preventiv-informative privind respectarea purtarii mastilor in spatiile publice inchise - cei care au fost susprinsi fara masca au primit cate una din partea oamenilor legii.  Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita continua actiunile preventive si de informare a populatiei dar si cele de verificare a respectarii masurilor stabilite pentru spatiile publice inchise - in mijloacele de transport in comun si magazine, care trebuie respectate pe perioada starii de alerta.

           In cursul zilei de vineri 22 mai 2020, avand in vedere caracterul preventiv al actiunii, persoanele care au fost surprinse fara a avea asigurata protectia conform legii, au primit cate o masca din partea jandarmilor.

 

 

            Informatii suplimentare

             Conform Hotararii de Guvern nr. 394 din 18 mai 2020, privind declararea starii de alerta si masurile care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  art. 1 "in spatiile publice inchise, spatiile comerciale, mijloacele de transport in comun si la locul de munca se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie".

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2877 vizualizări22 mai 2020




rss 2.0
rss 2.0