Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Tentativa de furt asupra unei batrane, depistata de un barbat care astepta la rand intr-un magazin.

Jandarmii din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale care se aflau in timpul serviciului pe strada Rodnei din municipiul Bistrita, au observat un barbat care alerga dupa o alta persoana, pe care a prins-o si a imobilizat-o. Deoarece gestul parea destul de ciudat, jandarmii au trecut la legitimarea celor doi, intrebandu-i ce s-a intamplat.

         Barbatul care a alergat dupa persoana respectiva, a declarat faptul ca in timp ce se afla intr-un magazin, l-a observat pe cel in cauza in timp ce cauta in poseta unei femei care astepta in fata acestuia. In momentul in care i s-a atras atentia, barbatul a iesit in fuga din magazin, in incercarea de a scapa.

          Dupa identificarea celor doi, jandarmii i-au condus din nou la magazinul unde s-a petrecut totul, la fata locului fiind identificata si femeia in varsta de 78 de ani, care ar fi fost victima unui furt, daca acel barbat nu ar fi intervenit la timp. Femeia observase ca tanarul din spatele ei nu respecta masura distantarii sociale, chiar daca ea statea la o distanta corespunzatoare de clientul din fata sa. Din fericire barbatul nu a apucat sa sustraga nimic, datorita spiritului civic al celui care a intervenit si l-a oprit.

          Pe numele celui in cauza, jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de tentativa de furt, acte care au fost transmise Politiei pentru continuarea cercetarilor.

          Barbatul are 44 de ani si are domiciliul in Drobeta Turnu-Severin, jud. Mehedinti.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii2919 vizualizări28 mai 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0