Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Elevii jandarmi au depus juramantul militar !

"...Jur credinta patriei mele, ROMANIA. Jur sa-mi apar  tara chiar cu pretul vietii. Jur sa respect Constitutia, legile tarii si regulamentele militare. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!"

Cei 13 elevi au facut acest legamant in fata inspectorului sef al inspectoratului - col. Furnea Florin. Sunt elevi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni si in acest moment sunt in perioada de pregatire la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud. Avand in vedere contextul actual, festivitatea de depunere a juramantului militar s-a desfasurat la sediul inspectoratului cu respectarea masurilor de prevenire a raspandirii SARS Cov 2.

Dupa depunerea juramantului militar de catre elevi, inspectorul sef - col. Furnea Florin, le-a adresat cateva cuvinte din suflet despre insemnatatea vietii de militar, care include atat sacrificii cat si satisfactii: "Patriotismul, credinta, loialitatea si integritatea sunt valori insuflate de catre familie si transformate intr-un mod de viata, intr-o cariera pe care astazi v-o asumati pe deplin, prin depunerea juramantului militar!"

Ii felicitam si le uram succes la examene, iar dupa terminarea stagiului de pregatire, le uram mult succes in activitate.

 

                         Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3087 vizualizări02 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0