Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Pescuitul ilegal pe Lacul Colibita in atentia jandarmilor.

La Colibita, modalitatile de recreere ale turistilor nu implica doar plimbari cu barca pe lac, sau excursii in zona ci si pescuitul, care este una dintre activitatile preferate de catre acestia. Jandarmii montani executa frecvent si verificari privind legalitatea acestei activitati, organizand periodic actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii pescuitului ilegal.

           In urma unei actiuni punctuale in zona, jandarmii din cadrul Postului Montan Colibita au depistat doi barbati care pescuiau si nu detineau permis in acest sens.

           Cei in cauza au fost sanctionati cu amenda contraventionala in valoare de 400 de lei si un avertisment scris, conform prevederilor O.U.G. 23 din 2008, privind pescuitul si acvacultura.

          Actiunile jandarmilor pe aceasta linie vor continua si in perioada urmatoare pentru verificarea respectarii masurilor legale impuse de lege.

 

 

 

Un italian a sustras mai multe bunuri de pe rafturile unui hipermarket si a omis sa le achite la casa

          Jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita, au intocmit actele de sesizare pe numele unui barbat din Italia, care tranzita judetul nostru.  Acesta a sustras mai multe produse de pe rafturile unui hipermarket (alimentare, de ingrijire personala, electrice).

         Aceasta a incercat sa iasa din incinta magazinului, trecand de casele de marcat, fara sa achite produsele alese de pe rafturi.

        Jandarmii au intocmit pe numele barbatului, actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost inaintate Politiei Bistrita, pentru continuarea cercetarilor.


 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3199 vizualizări04 august 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0