Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Un alt jandarm vindecat de Covid-19 - a donat plasma.

Plutonier major Domide Florea, s-a infectat la finele lunii iulie si a manifestat forma usoara a bolii. Dupa perioada in care a fost internat, a ramas in izolare la domiciliu timp de 14 zile. Si el a fost intrebat la randul sau, daca doreste sa doneze plasma. A acceptat pentru ca ii pasa de cei din jur si doreste sa aduca o contributie personala, venind astfel in sprijinul medicilor aflati in lupta cu boala.

          Jandarmul ii sfatuieste pe toti cei care s-au vindecat de Covid-19, sa ii urmeze exemplul si sa doneze plasma. Sunt foarte multi oameni care au nevoie urgenta de acest produs sanguin atat de necesar celor care sunt depistati pozitiv si care sufera de formele grave ale bolii.

      Plt. maj. Domide Florea, este al doilea jandarm care a reussit sa doneze plasma dupa ce a fost infecat cu temutul virus, dupa ce sergent major Campan Octavian, care s-a infectat in luna aprilie si care a manifestat tot o forma usoara a bolii.

          Ambii subofiteri sunt incadrati la Postul de Jandarmi Montan Piatra-Fintinele.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii3227 vizualizări28 septembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0