Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Continua misiunile executate jandarmi pentru protejarea populatiei in judetul Bistrita-Nasaud.

Actiunile jandarmilor pentru prevenirea si limitarea infectarii cu noul Coronavirus au continuat si in ultimele 24 de ore, in aria de competenta, cu verificari executate in magazine, mijloace de transport in comun, terase, piete, gari, autogari, centre comerciale si zone aglomerate. De asemenea, continua si verificarile privind respectarea masurii privind circulatia persoanelor dupa ora 23.00.

          A fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala in 32 de locatii, fiind aplicate 50 de sanctiuni, astfel: 6 amenzi in valoare de 3.000 lei si 44 de avertismente scrise.

            In aceasta noapte jandarmii au depistat 2 persoane care nu au respectat restrictiile de libera circulatie in intervalul 23.00-05.00, ca urmare a modificarilor si completarilor aduse prin H. G. nr. 935/2020, fiind aplicate: doua amenzi in valoare totala de  1.000 de lei.

           Reamintim ca este permisa circulatia persoanelor in intervalul mai sus precizat doar pentru anumite motive, sanctiunile prevazute de lege fiind cuprinse intre 500 si 2.500 de lei. Totodata, operatorii economici care nu respecta masurile privind functionarea in conditii de legalitate in aceasta perioada a teraselor pot fi sanctionati cu amenzi cuprinse intre 2.000 si 10.000 de lei.

             Va recomandam tuturor sa evitati in aceasta perioada aglomeratiile si intalnirile cu prietenii pentru a limita raspandirea infectiilor si pentru evita imbolnavirile in randul celor dragi.

            Actiuni de acest gen se vor desfasura in toate localitatile judetului, atat independent cat si in cooperare cu politisti, pompieri, resprezentanti ai D.S.V.S.A. si I.T.M. B.-N., pana la incetarea masurilor restrictive.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1624 vizualizări17 noiembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0