Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Noile restrictii privind libera circulatie a cetatenilor intre orele 22.00-05.00.

Jandarmii continua misiunile privind verificarea respectarii masurilor impuse de autoritati in actualul context epidemiologic, la nivelul judetului Bistrita-Nasaud. Aceste misiuni sunt organizate atat in cooperare cu politistii cat si independent in zonele din aria de competenta.

        Avand in vedere prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei si a modificarii intervalului orar in care este restrictionata deplasarea (22.00-05.00), duminica seara, incepand cu orele 22.00, fortele de ordine au fost prezente in zonele intens circulate din municipiul Bistrita dar si in celelalte zone de interes operativ, unde s-au desfasurat in principal actiuni de informare a cetatenilor pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 cat si de verificare a respectarii noilor masuri.

         In intervalul orar 22.00-05.00 jandarmii au aplicat un numar de 21 de sanctiuni, dintre care: 14 avertismente scrise pentru nerespectarea restrictiilor de libera circulatie si 7 avertismente scrise pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, fiind legitimate un numar de 54 de persoane.

        La acest sfarsit de saptamana a fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala in 316 locatii, fiind legitimate 1.266 de persoane. Au fost aplicate in context Covid-19 - 116 sanctiuni, astfel: 39 amenzi in valoare de 21.000 lei si 77 de avertismente scrise. Acestea au fost aplicate pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, participarea la evenimente private dar si pentru nerespectarea masurilor de libera circulatie.         

       Recomandam  cetatenilor sa evite deplasarile in intervalul orar mentionat, sa respecte regulile de protectie sanitara, distantarea fizica, pentru protejarea lor si a celor apropiati.

       Astfel de actiuni specifice se vor desfasura in toata zona de responsabilitate de pe raza judetului Bistrita-Nasaud pana la ridicarea tuturor restrictiilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3780 vizualizări15 martie 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0