Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Examen de admitere la scolile militare de invatamant.

Au fost afisate seriile privind evaluarile performantelor fizice pentru tinerii inscrisi la examenul de admitere la scolile militare de invatamant.  Tinerii inscrisi pentru admiterea la scolile de invatamant militare urmeaza sa sustina proba de evaluare a performantelor fizice si a cunostintelor, iar in final examinarea medicala a candidatilor ramasi in concurs.

         Planificarea pentru evaluarea performantelor fizice, va avea loc in perioada 18-24 martie a.c. iar candidatii din judetul Bistrita- Nasaud sunt repartizati in unul dintre cele 7 centre zonale din tara si anume la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca unde vor fi evaluati alaturi de candidatii din judetele: Alba, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Salaj, Sibiu.

          Cei interesati pot accesa site-ul Scolii de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca, pentru detalii privind planificarea pe serii - http://www.scoalapolcj.ro/admitere.htm.

 

        Proba de evaluare a cunostintelor teoretice va avea loc in data de 27 martie 2021, la Bistrita la Colegiul National Liviu Rebreanu. Detalii exacte privind aceasta proba vor fi transmise celor interesati in timp util.

         Tinerii care doresc sa devina jandarmi, pot opta pentru Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani sau  Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni, pentru subofiteri de jandarmi, in acest an fiind disponibile un numar de 400 de locuri. 

            Persoanele care indeplinesc conditiile si criteriile necesare si-au depus cererea de inscriere pana in data de 28 februarie 2021. In sesiunea de admitere 2021, un numar de 69 de tineri isi doresc sa devina jandarmi.

 

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3129 vizualizări17 martie 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0