Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 11 Mai 2021 - 14587
29 aprilie - Ziua Veteranilor de Razboi.

Cu ocazia "Zilei Veteranilor de Razboi", militarii Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan" desfasoara o serie de activitati pentru cinstirea veteranilor de razboi.

               In data de 27 aprilie, incepand cu ora 12.00 militarii participa la activitatea de  ingrijire a mormintelor eroilor din Cimitirul Municipal Bistrita;

               In perioada 27-29 aprilie militarii desfasoara campania "Alaturi de veterani" prin vizitarea si distribuirea de cadouri veteranilor de razboi, urmand ca in data de 29 aprilie, incepand cu ora 12.00 sa aiba loc ceremonia militara de depunere de coroane de flori in Cimitirul Eroilor, din municipiul Bistrita.

               De asemenea, pana in data de 9 mai, la Cercul Militar Bistrita se pot vizitata expozitiile tematice dedicate Zilei Veteranilor De Razboi, Zilei Independentei de Stat a Romaniei, Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-Al Doilea Razboi Mondial si Zilei Europei.

 

0 comentarii896 vizualizări26 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0