Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 11 Mai 2021 - 14587
Proprietarul unui caine agresiv sanctionat de jandarmii nasaudeni.

Totul s-a intamplat in aceasta dimineata in jurul orei 09.00, cand printr-un telefon la Numarul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, jandarmii au fost sesizati despre prezenta unui caine periculos si nesupravegheat pe o strada din orasul Nasaud.

           Patrupedul care face parte din rasa Pitbull, era foarte agresiv si a atacat mai multi trecatori. Jandarmii au intervenit la fata locului iar proprietarul cainelui a fost identificat si amendat cu 500 de lei. Cainele nu a fost gasit imediat iar proprietarul a pornit in cautarea acestuia.

           In jurul orei 11.30, la aproximativ doua ore distanta de prima interventie, jandarmii erau anuntati din nou printr-un apel la 112, ca un caine periculos se afla liber pe strada si ca a muscat un alt caine aflat cu stapana sa la plimbare. Jandarmii au intervenit din nou iar proprietarul a fost amendat cu inca 500 de lei, pentru lasarea in libertate a patrupedului.

         Totodata, jandarmii i-au pus in vedere proprietarului izolarea animalului, pentru ca acesta sa nu mai constituie un pericol pentru trecatorii din zona.

           

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii987 vizualizări26 aprilie 2021




rss 2.0
rss 2.0