Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Au intrat ilegal in fondul cinegetic si au fost sanctionati de catre jandarmii montani Colibita .

In aceasta dimineata jandarmii din cadrul Postului Montan Colibita, au fost sesizati cu privire la faptul ca in fondul cinegetic, pe drumul forestier Repedea, in zona numita Tanoguri, au intrat ilegal mai multe autovehicule.

Jandarmii montani au depistat la fata locului patru autoturisme aflate pe raza fondului cinegetic, incalcandu-se astfel prevederile legii nr. 407 din 2006, a vanatorii si a protectiei fondului cinegetic.

Totodata, la fata locului jandarmii au depistat 12 persoane care recoltau produse nelemnoase (afine si ciuperci), incalcandu-se astfel prevederile legii nr. 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.

 Ca urmare, au fost aplicate amenzi in valoare de 4.000 de lei, pentru circulatia cu mijloace auto in fondul cinegetic, fara acordul gestionarului si 8 avertismente scrise pentru recoltarea ilegala de produse nelemnoase specifice.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3164 vizualizări21 iulie 2021
rss 2.0
rss 2.0