Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Final de practica pentru elevii scolilor militare.

Cei 11 elevi ai scolilor militare de subofiteri de jandarmi, aflati in practica in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, finalizeaza astazi aceasta etapa de pregatire din desavarsirea lor ca profesionisti jandarmi. Timp de aproape trei luni, sub indrumarea tutorilor profesionali, acestia au participat la toate genurile de misiuni, atat in domeniul pazei si protectiei institutionale cat si al ordinii publice.

         Alaturi de jandarmii bistriteni, tinerii elevi au reusit sa-si insuseasca deprinderile practice necesare indeplinirii misiunilor, care vin ca o completare a notiunilor teoretice dobandite in scoala militara.

          La finalul activitatii de evaluare, viitorii jandarmi au fost felicitati de catre inspectorul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud - col. Furnea Florin - care le-a urat mult succes in cariera.

         Odata cu incheierea acestei etape, elevii se vor intoarce la scoala, unde vor continua studiile, pentru ca mai apoi sa revina in unitatile Jandarmeriei Romane, ca subofiteri jandarmi.

0 comentarii2996 vizualizări22 octombrie 2021
rss 2.0
rss 2.0