Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Jandarmii bistriteni se vor afla in mijlocul cetatenilor in minivacanta de 1 decembrie!

In perioada 27 noiembrie-01 decembrie 2021, Jandarmeria Bistrita-Nasaud va intensifica actiunile specifice de asigurare a ordinii si sigurantei publice pe raza judetului. In acest sens, un efectiv de 365 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, vor actiona pe raza judetului atat independent, cat si in cooperare cu politisti, pentru siguranta cetatenilor dar si pentru verificarea respectarii masurilor preventive dispuse de autoritati in contextul epidemiologic actual. 

     Jandarmii vor actiona in zonele aglomerate, atat independent cat si in cooperare cu politisti pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica, dar si pentru verificarea respectarii masurilor preventive dispuse de autoritati in actualul context epidemiologic.     

  Jandarmii montani din Rodna, Piatra Fantanele, Colibita, se vor afla permanent la datorie prin actiuni de patrulare in zonele frecventate de turisti pentru a putea fi asigurata interventia punctuala in cazul aparitiei unor situatii nedorite. De asemenea, in perioada de referinta va fi asigurata si protectia obiectivelor la care se asigura paza cu efective de jandarmi. Totodata, in aceasta perioada vor fi constituite subunitati de interventie care sa fie in masura sa intervina pentru solutionarea unor situatii deosebite ce pot aparea pe timpul executarii misiunilor.    

      Va recomandam tuturor sa respectati masurile stabilite pentru a limita raspandirea infectiei cu noul coronavirus si va recomandam tuturor ca in continuare sa respectati masurile de igiena individuala si colectiva, cele de protectie individuala si sa evitati aglomeratiile.        
       In data de 1 decembrie, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la activitatile care vor marca "Ziua Nationala a Romaniei" in Piata Centrala din municipiul Bistrita. Evenimentul va unul restrans avand in vedere contextul epidemiologic actual.   

    Jandarmeria Bistrita-Nasaud recomanda tuturor participantilor sa respecte masurile de protectie sanitara dispuse de autoritati in contextul pandemiei de Covid-19, iar in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte antisociale sa solicite sprijinul fortelor de ordine aflate in apropiere sau sa apeleze numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

0 comentarii3017 vizualizări30 noiembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0