Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Mai multe persoane au fost atacate de un caine agresiv in municipiul Bistrita.

In aceasta dimineata jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita au intervenit in zona strazilor Imparatul Traian si Dragos-Voda din municipiul Bistrita, unde mai multe persoane au fost atacate de un caine agresiv care prezenta pericol pentru toti cei aflati in apropiere.      

 Jandarmii au anuntat imediat si pe reprezentantii Servicului de Ecarisaj din cadrul Primariei Bistrita pentru a putea interveni la timp pentru prinderea animalului agresiv.     

La fata locului jandarmii au luat legatura cu cei care au apelat numarul unic de urgenta 112 si care au reclamat incidentul. Cei prezenti in zona au relatat ca un caine de talie mare, de culoare neagra, a atacat initial o femeie care se afla la plimbare cu cainele sau si a creat panica in randul persoanelor aflate in apropiere. Ulterior cainele agresiv a atacat si alte persoane aflate cu cainii la plimbare in imediata apropiere. Persoanele atacate nu au avut nevoie de ingrijiri medicale, insa din pacate doi caini care au fost muscati au murit la scurt timp.   

      Jandarmii alaturi de politisti locali si de reprezentanti ai Serviciului de Ecarisaj au urmarit cainele agresiv care a fost identificat in zona unei parcari din imediata apropiere a unui mare magazin de bricolaj.      

   Avand in vedere agresivitatea manifestata, acesta a fost tranchilizat si transportat la adapostul de animale.      

   In urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca animalul nu are proprietar.

0 comentarii3136 vizualizări04 decembrie 2021
rss 2.0
rss 2.0