Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Jandarmeria sprijina "Let's Do It Romania"!

Sambata 25 septembrie a.c., peste trei mii de voluntari jandarmi din intreaga tara vor participa la actiunile de ecologizare care se vor desfasura la nivel national in cadrul campaniei "Let's Do It, Romania." Jandarmii se vor alatura voluntarilor acestui proiect si vor participa la curatarea arealelor naturale din jurul localitatilor.

Crezand in succesul ideii de voluntariat, prin participarea la aceasta campanie, jandarmii doresc sa-si aduca contributia la protejarea naturii si refacerea ecosistemului, demonstrand ca sunt alaturi de comunitate nu numai pe timpul executarii misiunilor, ci si pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu si om.

 

"Let`s Do It, Romania" este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa responsabilizeze autoritatile si cetatenii privind gestiunea deseurilor, aplicarea legislatiei de mediu si gestiunea corecta a deseurilor.

 

Si in judetul nostru actiunea organizata de Asociatia Ecoassist se va derula conform programului bine stabilit, iar sambata de la ora 9.30, un efectiv de aproximativ 50 de  jandarmi, vor fi voluntari, de aceasta data insa, pentru un judet mai curat.

Jandarmii posturilor din Beclean, Nasaud, Rodna, Sangeorz-Bai si Piatra Fantanele vor participa alaturi de voluntarii implicati si de organizatori in zonele arondate din aria de competenta, iar jandarmii care isi au domiciliul in municipiul Bistrita vor fi alaturi de participanti in cadrul actiunilor care se vor desfasura in zona apropiata orasului, in functie de zonele de cartare stabilite.

 

Impreuna putem schimba Romania!

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii2814 vizualizări24 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0