Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Hot de buzunare prins de jandarmi in piata din orasul Nasaud!

In aceasta dimineata, jandarmii care se aflau in piata din orasul Nasaud, au fost martorii unui caz de furt petrecut in incinta pietei de catre o persoana cunoscuta ca fiind cu antecedente in acest domeniu.

         In timpul patrularii, jandarmii au auzit ca unui barbat i-a fost furat portmoneul, ca urmare imediat acestia au pornit in cautarea hotului. Cel in cauza fost prins iar portmoneul i-a fost restituit proprietarului.

         Pagubitul, Gavrila G. de 80 de ani din Romuli, si-a recuperat actul de identitate si suma de 275 de lei, iar lui Traian F. din Mitocul Dragomirnei, judetul Suceava, i se vor intocmi actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru infractiunea de furt.     

        Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

          Trei tineri bistriteni - admisi la Academia de Politie-arma Jandarmi!

         Marti, 27 iulie a.c., au fost afisate rezultatele la examenul de admitere desfasurat la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", din Bucuresti. 

              La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean "Gelu Voievod" Bistrita Nasaud au fost recrutati 9 tineri care au optat pentru sustinerea examenului la arma Jandarmi.

             Dintre acestia doar trei au fost declarati admisi, spre deosebire de anii trecuti cand doar cate un candidat a fost declarat admis din cei inscrisi la examen.

         In perioada 21-22 august a.c., urmeaza inscrierile la scolile de subofiteri din Falticeni si Dragasani, examinarile fiind finalizate la data de 2 septembrie a.c.

         Pentru aceste examene la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, s-au inscris 27 de tineri.

  

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2814 vizualizări28 iulie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0