Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Mobilier sustras dintr-o cabana...gasit abandonat in mijlocul drumului de catre jandarmi!

Jandarmii montani din Piatra Fantanele s-au confruntat miercuri dupa-amiaza, cu un caz mai putin obisnuit. Acestia aflandu-se intr-o actiune de patrulare in aria de competenta, au constatat ca in mijlocul drumului de acces din zona Tasuleasa, erau abandonate mai multe piese de mobilier. Imediat s-a luat legatura cu persoanele din zona pentru a identifica proprietarul bunurilor. Din primele cercetari s-a constatat ca acestea apartin Mariei G. de 52 de ani, care detine impreuna cu sotul ei o cabana, situata la aproximativ un km departare de locul in care acestea au fost gasite.

            Odata ajuns la fata locului, proprietarul a recunoscut bunurile ce i-au fost sustrase, acestea i-au fost predate de catre jandarmi pe baza de proces-verbal, urmand ca cercetarile sa fie continuate de organele in drept, care au fost sesizate conform prevederilor legale.

           Informatii de background

          La  fata locului au fost gasite 3 piese de mobilier de sufragerie, (o canapea si doua fotolii extensibile), 3 piese de mobilier de bucatarie si o chiuveta pentru baie. Dupa o simpla estimare valoarea acestora se ridica la aproximativ 3.600 de lei.

           Conform jandarmilor montani, cu doar doua zile in urma, acoperisul cabanei din care a fost sustras mobilierul a fost distrus de o furtuna.

 

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2863 vizualizări04 august 2011
rss 2.0
rss 2.0