Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Jandarmii, politistii si pompierii se vor afla in mijlocul bistritenilor cu ocazia Zilelor Municipiului Bistrita.

In perioada 15-17 iulie 2022, jandarmii si politistii vor asigura masurile de ordine publica la evenimentele organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Bistrita. Pentru a ne asigura ca toti participantii vor fi in siguranta, vom fi prezenti in zona de desfasurare a spectacolelor care vor fi organizate la scena amplasata pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Pe tot parcursul acestui sfarsit de saptamana suntem prezenti alaturi de politisti in mijlocul bistritenilor care vor sarbatori zilele municipiului, precum si a celor aflati in zonele turistice aglomerate de pe raza judetului precum si in centrele comerciale, cluburile si discotecile din municipiul Bistrita.

De asemenea, impreuna cu efective din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, vor fi organizate puncte de informare unde vor fi desfasurate activitati specifice de prevenire privind petrecerea vacantei in conditii de siguranta, pentru oferirea de informatii cu privire la efectele consumului de alcool si droguri, precum si un centru mobil de instruire a populatiei pentru raspuns la situatii de urgenta.

       Pentru ca evenimentele sa se desfasoare in conditii de siguranta va recomandam:

- respectati indicatiile organizatorilor si ale fortelor de ordine;

-adoptati un comportament civilizat si respectuos fata de cei din jur;

-acordati o atentie sporita modului de pastrare a bunurilor si obiectelor personale, pentru a preveni pierderea sau sustragerea acestora atunci cand va aflati in multime;

-acordati mare atentie copiilor care va insotesc;

-fiti prudenti in relatiile cu persoanele cunoscute intamplator! Nu legati prietenii cu persoane care manifesta un comportament deviant;

-nu acceptati bautura, tigari sau alimente de la persoane necunoscute sau despre care aveti putine informatii ori pe care le-ati intalnit de putin timp;

- evitati implicarea in conflicte de orice natura;

-nu consumati alcool in exces ori substante interzise;

-daca sunteti martorii unor fapte antisociale sau ati fost victima unei infractiuni, nu ezitati sa va adresati celui mai apropiat echipaj al fortelor de ordine sau apelati numarul unic de urgenta "112".

0 comentarii3409 vizualizări15 iulie 2022




rss 2.0
rss 2.0