Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Doua scandaluri aplanate de catre jandarmi in ultimele 24 de ore.

Jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita au intervenit pentru aplanarea a doua scandaluri provocate pe raza municipiului Bistrita. La primul scandal, jandarmii au intervenit joi, 28 iulie, in jurul orei 18.00, unde patru persoane au provocat un scandal dupa ce au consumat bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat. Avand in vedere cele constatate la fata locului jandarmii au aplicat sanctiuni in valoare de 2.200 de lei, pentru: provocarea si participarea la scandal, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, consum de alcool in spatiul public neamenajat, respectiv apelarea nejustificata la Numarul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112.

Chiar daca inspre seara vremea s-a mai racorit, spiritele s-au incins din nou, de aceasta data in parcul municipal, unde cinci tineri au provocat un scandal in mijlocul familiilor care au iesit cu cei mici sa petreaca cateva momente de liniste si relaxare. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului si au aplicat sanctiuni in valoare totala de 1.700 de lei pentru: provocarea si participarea la scandal, respectiv adresarea de cuvinte si expresii jignitoare.

 

Bistrita, 29 iulie 2022

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii805 vizualizări30 iulie 2022
rss 2.0
rss 2.0