Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Asteptarea a luat sfarsit pentru tinerii interesati sa devina jandarmi.

Asteptarea a luat sfarsit pentru tinerii interesati sa devina jandarmi: a fost publicata tematica si bibliografia pentru concursul de admitere din sesiunea octombrie-decembrie 2022! Pe site-ul Jandarmeriei bistritene au fost publicate tematica si bibliografia necesare a fi studiate de catre cei care doresc sa sustina examenul de admitere la una dintre scolile de subofiteri ale Jandarmeriei Romane.

          Accesand pagina   http://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-admiteri3    ,tinerii interesati sa devina jandarmi, vor putea aprofunda informatiile necesare pentru a fi admisi la una dintre unitatile postliceale de invatamant ale M.A.I.

          Precizam faptul ca subiectele vor contine intrebari din: Limba Romana in proportie de 40%, o limba straina 15%, legislatie specifica M.A.I. 20%, respectiv Educatie Civica si Cetateneasca - exercitii de evaluare a capacitatii de analiza si sinteza, precum si exercitii privind deprinderea rationamentului logic, in proportie de 15%.

         Sunt recomandate toate manualele scolare alternative elaborate si aprobate prin ordinele Ministerului Educatiei, aflate in vigoare in anul scolar 2021-2022, din materia carora se stabilesc subiectele de concurs. Subiectele nu vizeaza continutul unui manual anume.

          Informatii suplimentare puteti obtine la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud - Biroul Resurse Umane,  tel. 0263.239.733, interior: 24.535, 24.536. 

0 comentarii4221 vizualizări10 august 2022
rss 2.0
rss 2.0