Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Concursul din sursa externa care va fi organizat in luna octombrie .

Sunteti specialisti in Resurse Umane sau Tehnologia Informatiei si doriti sa fiti incadrati in institutia noastra? Acum este momentul: au fost publicate tematica si bibliografia pentru concursul din sursa externa care va fi organizat in luna octombrie        

           La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud sunt disponibile doua posturi pentru incadrare directa din sursa externa si anume: ofiter specialist I Resurse Umane, pentru care este nevoie, pe langa studiile prevazute, de 3 ani vechime in aceasta specialitate, (cf art. 3, anexa 6, O.M.A.I. nr. 177 din 2016), respectiv ofiter specialist I Tehnologia Informatiei, conform cerintelor detaliate in anunturile postate pe pagina noastra web: http://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-anunturi.

         Cererea de inscriere la concurs, declaratia de confirmare a cunoasterii si acceptarii conditiilor de recrutare si cartea de identitate se transmit scanate la adresa de email: ru@jandarmeriabistrita.ro,  (format PDF, max. 10 Mb) doar in perioada 12.09.2022, ora 08.00-20.09.2022, ora 16.00. Documentele transmise anterior inceperii perioadei de inscriere sau dupa data limita mentionata in anunt, nu sunt luate in considerare.

          La concurs se pot prezenta doar candidatii care indeplinesc cumulativ conditiile legale, criteriile specifice de recurtare, respectiv cerintele de ocupare prevazute in fisa postului.

       Dosarele de recurtare trebuie sa fie complete, corect intocmite si depuse in termenul prevazut in anuntul de concurs. Nu se admit derogari de la niciunul dintre criteriile de ocupare prevazute in anunt.

        Desfasurarea probelor de concurs constau in rezolvarea unui test grila si vor avea loc in data de 08 octombrie, ora 12.00 la Centrul de Pregatire a Cadrelor Jandarmi Montani Sinaia, pentru specialitatea Resurse Umane, respectiv la sediul Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani, pentru Tehnologia Informatiei.

       Probele de concurs vor fi inregistrate/supravegheate audio/video.

       Informatii suplimentare puteti obtine la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud - Biroul Resurse Umane, tel. 0263.239.733, interior: 24.535, 24.536.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii4606 vizualizări06 septembrie 2022
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0