Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Jandarmeria a sprijinit "Let's Do It Romania"!

Sambata 25 septembrie a.c., jandarmii s-au alaturat voluntarilor si au participat la curatarea arealelor naturale din jurul localitatilor in cadrul programului national "Let's Do It Romania".

In judetul Bistrita Nasaud actiunea organizata de Asociatia Ecoassist s-a derulat conform programului iar sambata de la ora 9.30, un efectiv de aproximativ 90 de  jandarmi, (40 de jandarmi in municipiu iar restul in localitatile Beclean, Nasaud, Sangeorz-Bai si Rodna) s-au alaturat campaniei de curatenie nationala.  

Jandarmii posturilor din Beclean, Nasaud, Rodna si Sangeorz-Bai  au participat alaturi de voluntarii implicati si de organizatori in zonele arondate din aria de competenta, iar jandarmii care isi au domiciliul in municipiul Bistrita au ecologizat zona padurii Schulerwald.

Actiunea s-a incheiat in jurul orei 11.30, cand din partea organizatorilor a fost monitorizata finalizarea actiunii in acea zona.

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2835 vizualizări26 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0