Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Sasa si Linda - ultimele misiuni alaturi de colegi!

Sasa si Linda sunt doua dintre catelusele care au fost prezente in ultimii ani la diferite misiuni alaturi de jandarmi. Sasa nu a lipsit aproape niciodata de la intalnirile cu elevii, de la misiunile de ordine publica sau de la ceremonialele organizate an de an de Ziua Jandarmeriei Romane sau de 1 Decembrie.

            Linda este mai putin cunoscuta publicului larg, deoarece specializarea sa este cea de cautare/salvare in mediul natural si ca urmare a executat altfel de misiuni.

           Ambele au fost retrase din activitate la implinirea limitei de varsta.

           Sasa a fost primita in familia conductorului sau - plt. maj. Stan Eugen.

           Pentru Linda  a fost urmata procedura de atribuire cu titlu gratuit si ca urmare aceasta a fost adoptata de familia unuia dintre colegii nostri, care a ales sa o ingrijeasca in continuare.

 

 

         Informatii suplimentare: 

         1. Sasa (Roza) - caine de patrulare-interventie, data nasterii: 16.08.2013, conductor caine - plt. maj. Stan Eugen; 

         2. Linda (Rebaha) - caine de cautare-salvare in mediul natural, data nasterii: 02.12.2013) - conductor caine plt. Bartes Andrei.

 

          In cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud isi continua activitatea Ara (Cipa) - caine de patrulare-interventie, data nasterii: 09.09.2019.

0 comentarii3458 vizualizări18 ianuarie 2023
rss 2.0
rss 2.0