Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
Misiuni ale jandarmilor in minivacanta care se apropie.

In perioada 20-24 ianuarie 2023, jandarmii se vor afla alaturi de cetateni in municipiul Bistrita, pe raza judetului in aria de competenta, precum si in sprijinul turistilor aflati in zona montana. Astfel, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la partida de handbal dintre echipele CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud si CS Magura Cisnadie, care va avea loc duminica, 22 ianuarie a.c. la Complexul Sportiv Polivalent Unirea, de la ora 17.30.

           De asemenea, in data de 24 ianuarie a.c. jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita vor asigura masurile de ordine publica in Piata Unirii, la ceremonialul militar-religios prilejuit de aniversarea Unirii Principatelor Romane.                      

             Pe perioada minivacantei sunt constituite si echipe specializate de interventie pentru solutionarea sesizarilor cetatenilor si a situatiilor aparute in zona de responsabilitate, pentru a interveni in mod operativ la evenimentele sesizate prin intermediul 112.

            Totodata, jandarmii vor participa in aceasta perioada si la misiuni de mentinere a ordinii si sigurantei publice in sistem integrat, precum si in patrule independente in mediul urban si rural.               

           O atentie deosebita este acordata si zonelor turistice de pe raza judetului, ca urmare structurile montane cu efectivele Posturilor Montane Rodna, Piatra-Fantanele si Colibita vor executa misiuni de mentinere a ordinii publice pentru prevenirea si descoperirea infractiunilor, in special in zonele de agrement si pe traseele turistice din aria de competenta.       

 

 

            Pentru a evita producerea de evenimente nedorite, Jandarmeria Bistrita-Nasaud face urmatoarele recomandari:

            - daca participati la evenimentele publice amintite mai sus, manifestati rabdare, respectati indicatiile jandarmilor si evitati implicarea in conflicte de orice natura;

            - in cazul unor probleme intampinate in zona montana, solicitati sprijinul jandarmilor montani Rodna, Piatra-Fantanele sau Colibita, prin intermediul numarului unic pentru apeluri de urgenta 112, specificand urmatoarele: datele de identificare ale persoanei care anunta, ce s-a intamplat si cate persoane au nevoie de ajutor;

           - alegeti sa va echipati adecvat anotimpului rece, iar inainte de a porni pe un anumit traseu sau in drumetie, informati-va in legatura cu itinerariul propus si cu prognoza meteo.

0 comentarii1148 vizualizări20 ianuarie 2023
rss 2.0
rss 2.0