Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 26 Ianuarie 2023 - 14587
Transport ilegal de material lemnos depistat de catre jandarmii montani Colibita.

In seara zilei de 21 ianuarie 2023,  pe timpul unei actiuni specifice pe linie silvica, jandarmii montani Colibita au depistat la intrarea pe drumul forestier Stegea un barbat care transporta material lemnos rotund de esenta rasinoasa pentru care nu detinea documente specifice de transport. Ca urmare, barbatul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 4.000 de lei, conform prevederilor legale in vigoare.  (Legea 171/2010 art. 19.al(2) lit.a)

Totodata,  a fost ridicata in vederea confiscarii cantitatea de 3,473 mc, in valoare de aproape 1.400 lei, care a fost predata in custodia Ocolului Silvic Bistrita-Bargaului.

          Astfel de actiuni vor fi organizate si in perioada urmatoare pentru prevenirea si combaterea taierilor si a transportului ilegal de material lemnos.

 

.

 

Au sustras mai multe bucati din traversele de cale ferata si au fost surprinsi de catre jandarmii bistriteni.

       In aceasta dupa-amiaza, jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita au depistat in apropierea trecerii la nivel cu calea ferata situata la intersectia strazilor Cuza-Voda si Eroilor, din municipiul Bistrita, un barbat si o femeie care transportau cu un carucior mai multe bucati de traverse de cale ferata, din lemn.

       Avand in vedere cele constatate, jandarmii au intocmit pe numele celor doua persoane actele de sesizare pentru infractiunea de furt, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

        Documentele si cele doua persoane au fost predate Politiei TF Bistrita-Nasaud pentru continuarea cercetarilor.

0 comentarii875 vizualizări22 ianuarie 2023
rss 2.0
rss 2.0