Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 28 Martie 2024 - 14587
Dosar penal pentru distrugerea mobilierului dintr-un parc de joaca pentru copii.

Un barbat de 41 de ani din municipiul Bistrita a fost depistat vineri seara, in jurul orei 21.00, in timp ce taia una dintre barele de metal amplasate intr-un loc de joaca pentru copii din municipiul Bistrita.

            Jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita au intocmit pe numele acestuia actele de sesizare pentru infractiunea de distrugere, conform art. 253 Cod Penal.

 

 

         Tot la acest sfarsit de saptamana jandarmii au executat misiuni privind prevenirea si combaterea pescuitului ilegal in zona Lacului Colibita. Jandarmii montani au depistat mai multe persoane care practicau pescuitul fara a detine permis in acest sens. (1 amenda de 300 de lei si 4 avertismente scrise conform OUG 23 din 2008 privind pescuitul si acvacultura)           

 

 

         De asemenea, in urma unor actiuni specifice privind prevenirea si combaterea cersetoriei, jandarmii au aplicat pe raza judetului sanctiuni in valoare de 1.500 de lei. De asemenea, a fost sanctionata si indemnarea unor minori la acte de cersetorie.

 

 

         In perioada de referinta au mai fost aplicate amenzi in valoare de 2.900 de lei si 9 avertismente scrise, pentru: consum de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, adresarea de injurii, provocarea si participarea la scandaluri, precum si patrunderea in fondul forestier fara drept.

0 comentarii2681 vizualizări21 martie 2023




rss 2.0
rss 2.0