Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
O ALTFEL de intalnire a jandarmilor bistriteni cu elevii .

Luni, 27 martie a.c., elevii Scolilor Gimnaziale din localitatea Dumitrita si Budacu de Sus, au avut parte de o zi ALTFEL in compania jandarmilor bistriteni. 

              In cadrul activitatilor preventiv-educative au fost aduse in atentia elevilor aspecte de interes cu privire la misiunile executate de catre jandarmi, precum si informatii care vizeaza prevenirea violentei in mediul scolar si prevenirea absenteismului.

             Elevii au vizitat si atelierele de prezentare ale jandarmilor, unde au fost expuse materiale folosite pe timpul misiunilor. Alaturi de colegii nostri s-a aflat si catelusa Ara, care i-a cucerit pe cei prezenti prin executarea unor exercitii de disciplina.

           Pe parcursul zilei de luni, 27 martie, jandarmii montani din Piatra-Fantanele au fost prezenti si in mijlocul elevilor Scolii Gimnaziale din Tureac,  unde a avut loc o tot o activitate specifica pe linie de prevenire a violentei in mediul scolar.

           Aceste intalniri cu elevii urmaresc in special reducerea violentei scolare, pregatirea elevilor in legatura cu evitarea unor fapte care pot fi savarsite in scoli sau in legatura cu scoala, precum si incurajarea dialogului in vederea identificarii principalelor probleme cu care se confrunta acestia, atat la scoala cat si acasa.

 

0 comentarii2702 vizualizări27 martie 2023
rss 2.0
rss 2.0