Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Doneaza sange! Salveaza cel putin o viata!

La data de 3 aprilie sarbatorim Ziua Jandarmeriei Romane. Si anul acesta marcam aceasta zi prin gestul umanitar de a dona sange pentru semenii aflati in nevoie. Astfel, in perioada 27-28 martie a.c., peste 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sange.

Credem in puterea exemplului iar de aceasta data ne-am mobilizat pentru a o sprijini pe Mirela - fetita de 7 ani din Sieu, pentru care este nevoie acuta de sange, aceasta fiind diagnosticata cu o forma severa de leucemie.

Trebuie sa constientizam faptul ca nu e nevoie decat de vointa, iar o cantitate mica din sangele nostru poate salva vieti.

Campania de donare de sange este doar una dintre actiunile organizate in cadrul activitatilor prilejuite de Ziua Jandarmeriei Romane, la implinirea a 173 de ani.

0 comentarii2555 vizualizări28 martie 2023
rss 2.0
rss 2.0